Giotto Cultuurprojecten creëert betekenisvolle ontmoetingen

Reizen

Op koers voor artsen – reflectie in Umbrië

Op koers voor artsen vindt plaats van 7 – 14 mei en van 23 – 30 september 2023. Je kunt je nu al inschrijven. Ben je nog niet in de gelegenheid definitief in te schrijven, vraag dan een vrijblijvende optie aan voor een van deze weken om verzekerd te zijn van een plaats. Luisteren en gehoor geven, iedere dag weer Deze nascholing verbindt de kracht van een wijze visie op leiderschap met de wetenschap en praktijk van de 21e eeuw. Mensen willen zich verbinden met wat ze betekenisvol vinden en het goede goed doen. Dat vraagt aandacht en focus. Tegelijkertijd…

Lees verder
De Cammino voor artsen – Reflectie in Umbrië

Deze Cammino is een wandeltocht van zes dagen speciaal voor artsen uit verschillende disciplines. Geaccrediteerd programma voor huisartsen en medisch specialisten.

Lees verder
Benedictijns leven – dichtbij de bron

De Benedictustocht is een wandelreis in de voetsporen van Benedictus in Umbrië. De reis bestaat uit zeven dagen wandelen door de Umbrische vallei de Valnerina naar Norcia. We wandelen langs de rivier de Nera en op de flank van de heuvels via middeleeuwse dorpjes, langs heremietengrotten en benedictijnen abdijen naar de eeuwenoude voedselroute bij de vruchtbare hoogvlakte de Piano Grande.

Lees verder
De Cammino in Umbrië – wandelen, rust en ruimte

De Cammino is een meditatieve wandeltocht van zeven dagen in een ongerepte vallei de Valnerina in Umbrië. De reis is een metafoor voor jouw levensweg en nodigt uit om te ontdekken wat je beweegt en stil te staan bij hoe je dat in de toekomst vorm wilt en kunt geven.

Lees verder