Giotto Cultuurprojecten creëert betekenisvolle ontmoetingen

Inspiratiedagen

Verantwoord handelen; zorg voor anderen en jezelf

Hoe kan ik bewuster schakelen tussen actie en reflectie? Tegelijkertijd goed voor de ander en mezelf zorgen met oog voor de consequenties voor derden?

Lees verder
Benedictijns leiderschap

Waarden verwijzen naar dat wat van waarde is. Handelen naar je waarden houdt in dat je in je leven die dingen centraal stelt die er echt toe doen.

Lees verder
Wijsheid in leiderschap – Inspiratiedag bij Kloosterhotel ZIN in Vught

Succesvol leiderschap door deugden en karaktervorming. Een benedictijns leider kenmerkt zich door onderscheidingsvermogen en maat. Het goede dienen en het beste uit mensen halen, zodat ze tot hun recht komen en ertoe doen. Een zware taak die veel vergt.

Lees verder
Thuishoren – Luisteren en gehoor geven afstemmen op Theory U

Aandachtig luisteren en wijs beraad. Aandachtig luisteren is lavend, niet of slecht luisteren leidt gemakkelijk tot misverstaan. Met de veelheid aan prikkels die we dagelijks krijgen, is het bijna onmogelijk om goed te luisteren.

Lees verder
Lezingen, leren en ontwikkelen

Wij bieden interactieve lezingen, trainingen, retraites en de ontwikkeling van cultuurtrajecten voor teams en organisaties.

Lees verder
Filosoferen en de kunst van het leven – Belle van Zuylen als inspiratiebron

Literair en filosofisch programma – voor (lees)groepen. Deze middag verdiepen we ons in haar leven en werk, bezoeken het slot waar zij tot aan haar huwelijk woonde, lezen brieffragmenten en voeren met Belle als inspiratiebron een filosofische dialoog over een gezamenlijk te kiezen thema dat ons bezighoudt.

Lees verder
Handelen naar je waarden – Belle van Zuylen als inspiratiebron

Workshop voor teams, groepen collega’s en professionals. Een programma dat uitnodigt om bewust te worden van je waarden en die van anderen, te weten hoe je naar die waarden handelt, die van anderen respecteert, en hoe dat nog beter te doen.

Lees verder
De salon van Belle van Zuylen

Giotto Cultuurprojecten organiseert verschillende salons met verschillende thema’s door het jaar heen met open inschrijving.

Lees verder