Giotto Cultuurprojecten creëert betekenisvolle ontmoetingen

Reizen & Retraites

Oogstfeest! – natuurlijk leven

Het oogsten van olijven is één van de hoogtepunten van het jaar. Een vrolijke gelegenheid om vrienden en familie te verzamelen en een handje te helpen met plukken.

Lees verder
Oogstfeest! voor artsen

Geaccrediteerde nascholing voor huisartsen en medisch specialisten.

Lees verder
Op koers voor artsen – reflectie in Umbrië

Deze nascholing verbindt de kracht van een wijze visie op leiderschap met de wetenschap en praktijk van de 21e eeuw. Mensen willen zich verbinden met wat ze betekenisvol vinden en het goede goed doen. Dat vraagt aandacht en focus.

Lees verder
De Cammino voor artsen – Reflectie in Umbrië

Deze Cammino is een wandeltocht van zes dagen speciaal voor artsen uit verschillende disciplines. Geaccrediteerd programma voor huisartsen en medisch specialisten.

Lees verder
Oogstfeest! lenteversie – natuurlijk leven

Een reis vol aandacht voor wat we eten en waar het vandaan komt. Voor het ritme van de natuur leven en het landschap rondom lezen.

Lees verder
De Cammino in Umbrië – wandelen, rust en ruimte

De Cammino is een meditatieve wandeltocht van zeven dagen in een ongerepte vallei de Valnerina in Umbrië. De reis is een metafoor voor jouw levensweg en nodigt uit om te ontdekken wat je beweegt en stil te staan bij hoe je dat in de toekomst vorm wilt en kunt geven.

Lees verder
Op verhaal komen – rust, ruimte en verlangen

Voorjaar in Umbrië. Verlang je naar even helemaal los zijn van thuis? Tijd om iets te verkennen en nieuwe inspiratie op te doen? Dan is deze retraite mogelijk iets voor jou.

Lees verder
Benedictijns leven – dichtbij de bron

We laten ons inspireren door de beproefde heldere wijsheid van benedictijns leven in combinatie met actuele inzichten uit de mindfulness, neuro-, gedrags- en leiderschapswetenschap en de betekenis ervan voor ons eigen leven en werken.

Lees verder
Benedictijns leiderschap voor de 21e eeuw

Luisteren en gehoor geven, iedere dag weer. Dat is benedictijns leiderschap in één zin.

Lees verder