Giotto Cultuurprojecten creëert betekenisvolle ontmoetingen

Op koers voor artsen – reflectie in Umbrië

Op koers voor artsen – reflectie in Umbrië

6 oktober 2024 - 13 oktober 2024
zie locatie op kaart

Hoge waardering: 9.0
Geaccrediteerd programma: 24 punten
Voor huisartsen en medisch specialisten

Zie de volledige programmabeschrijving >

Deze reis is inclusief

  • 8-daagse reis met programma en begeleiding
  • 7 dagen volledig verzorgd verblijf met alle maaltijden, water en ’s avonds wijn
  • cursusmateriaal
  • transfer vanaf het vliegveld in Rome naar Umbrië
  • alle vervoer ter plaatse
  • we compenseren de CO2-voetafdruk van de reis (zie Duurzaam reizen bij reizen & retraites op onze website)
  • bijeenkomst enkele maanden na afloop rondom het dagelijks toepassen van inzichten

Investering

De investering voor deelname bedraagt: € 2.695 per persoon. Waarvan voor de 7-daagse cursus € 1.550 en voor volledig verzorgd verblijf en reis ter plaatse € 1.145.

De prijs is exclusief: boeking € 30, heen- en terugreis naar Italie (per vlucht of trein naar Rome Fiumicino) of per auto naar Umbrië), reisverzekering, eventuele eenpersoonskamertoeslag voor een eigen kamer met een per 2 kamers gedeelde badkamer € 140, voor een eigen kamer met een eigen badkamer € 245 en eventuele annuleringsverzekering.

Meer informatie

Voor meer informatie om te verkennen of deze nascholing past bij je vragen en wensen mail Yvonne Nieuwenhuijs gerust om een telefonische afspraak te maken: info@giottocp.com.

Inschrijfformulier

Giotto Cultuurprojecten

Aanmelding, facturering en annuleringsvoorwaarden

Na aanmelding via het inschrijfformulier ontvang je binnen een week een bevestiging van deelname van Giotto Cultuurprojecten als er nog plaats is voor het programma. Daarnaast ontvang je de factuur met de vraag een aanbetaling te doen van € 500,00 per deelnemer (plus de boekingskosten) en het restbedrag acht weken voor de start van het programma te betalen. Tot acht weken voor de start van het programma, betaal je bij annulering enkel de aanbetaling van € 500,00 per deelnemer en de boekingskosten. Erna betaal je het gehele bedrag per deelnemer.

Reis naar Italië

Je kunt de heen- en terugreis naar Italië gemakkelijk zelf via internet boeken. Je kunt per trein of vliegtuig naar Rome Fiumicino reizen en vandaar gebruik maken van de transfer behorende bij het programma of met eigen vervoer rechtstreeks naar het startpunt van het programma in Umbrië reizen.

Wij raden je aan de heen- en terugreis te boeken zodra je bericht hebt van Giotto Cultuurprojecten dat het minimum aantal deelnemers heeft ingeschreven en het programma definitief doorgaat. Op dat moment ontvang je van Giotto Cultuurprojecten ook reissuggesties en tijden rondom eventuele transfers van Rome Fiumicino naar Umbrië.

Reis- en annuleringsverzekering

Een reisverzekering stelt Giotto Cultuurprojecten verplicht voor alle deelnemers aan onze reizen & retraites. Let op: bij zakelijke inschrijving geldt alleen een reisverzekering voor zakelijke reizen. Vraag je verzekeringsmaatschappij indien nodig of je reisverzekering geldig is voor zakelijke reizen.

De keus voor het afsluiten van een annuleringsverzekering laten we aan de deelnemer. Een annuleringsverzekering helpt je bij een eventueel gedwongen afzegging van de reis.

Personalia 1e deelnemer

//

Personalia 2e deelnemer

Factuuradres

Huisartsen en medisch specialisten

Wensen logies

Verzekeringen

Een reisverzekering stelt Giotto Cultuurprojecten verplicht voor alle deelnemers aan onze reizen & retraites. Maak hieronder een keuze:

Contactpersoon

Tot slot

Voorwaarden