Giotto Cultuurprojecten creëert betekenisvolle ontmoetingen

Benedictijns leven – dichtbij de bron

Benedictijns leven – dichtbij de bron

28 september 2024 - 5 oktober 2024
zie locatie op kaart

Zie de volledige programmabeschrijving >

Interesse? Vraag om een vrijblijvende optie.

Aantal deelnemers

8 – 12 personen.

Deze reis is inclusief

  • voorbereidend gesprek rondom motivatie, vragen en wensen
  • 8-daagse reis met 7-daags programma en begeleiding
  • 7 dagen volledig verzorgd verblijf met alle maaltijden, en ’s avonds wijn en water
  • bundel met achtergrondinformatie, routebeschrijvingen en kaarten
  • transfer vanaf Rome Fiumicino naar Umbrië
  • alle vervoer ter plaatse
  • we compenseren de CO2-voetafdruk van de reis (zie Duurzaam reizen bij reizen & retraites op onze website)

Reissom

De reissom voor deelname bedraagt: € 2.095 per persoon.

De prijs is exclusief: boeking € 30, de reis naar Italië (retourvlucht of trein Rome Fiumicino, per auto naar Umbrië), reisverzekering, eventuele eenpersoonskamertoeslag voor een eigen kamer met een met 2 kamers gedeelde badkamer € 140, voor een eigen kamer met eigen badkamer € 240, annuleringsverzekering en/of reisverzekering. 

Inschrijfformulier

Giotto Cultuurprojecten

Aanmelding, facturering en annuleringsvoorwaarden

Na aanmelding via het inschrijfformulier ontvang je binnen een week een bevestiging van deelname van Giotto Cultuurprojecten als er nog plaats is voor het programma. Daarnaast ontvang je de factuur met de vraag een aanbetaling te doen van € 500,00 per deelnemer (plus de boekingskosten) en het restbedrag acht weken voor de start van het programma te betalen. Tot acht weken voor de start van het programma, betaal je bij annulering enkel de aanbetaling van € 500,00 per deelnemer en de boekingskosten. Erna betaal je het gehele bedrag per deelnemer.

Reis naar Italië

Je kunt de heen- en terugreis naar Italië gemakkelijk zelf via internet boeken. Je kunt per trein of vliegtuig naar Rome Fiumicino reizen en vandaar gebruik maken van de transfer behorende bij het programma of met eigen vervoer rechtstreeks naar het startpunt van het programma in Umbrië reizen.

Wij raden je aan de heen- en terugreis te boeken zodra je bericht hebt van Giotto Cultuurprojecten dat het minimum aantal deelnemers heeft ingeschreven en het programma definitief doorgaat. Op dat moment ontvang je van Giotto Cultuurprojecten ook reissuggesties en tijden rondom eventuele transfers van Rome Fiumicino naar Umbrië.

Reis- en annuleringsverzekering

Een reisverzekering stelt Giotto Cultuurprojecten verplicht voor alle deelnemers aan onze reizen & retraites. Let op: bij zakelijke inschrijving geldt alleen een reisverzekering voor zakelijke reizen. Vraag je verzekeringsmaatschappij indien nodig of je reisverzekering geldig is voor zakelijke reizen.

De keus voor het afsluiten van een annuleringsverzekering laten we aan de deelnemer. Een annuleringsverzekering helpt je bij een eventueel gedwongen afzegging van de reis.

Personalia 1e deelnemer

//

Personalia 2e deelnemer

Factuuradres

Wensen logies

Verzekeringen

Een reisverzekering stelt Giotto Cultuurprojecten verplicht voor alle deelnemers aan onze reizen & retraites. Maak hieronder een keuze:

Contactpersoon

Tot slot

Voorwaarden