Giotto Cultuurprojecten creëert betekenisvolle ontmoetingen

Vacare – Op adem komen in Umbrië

Vacare – Op adem komen in Umbrië

6 juli 2014 - 13 juli 2014
zie locatie op kaart

Bezinning in Umbrië

Deze zomerse retraite Vacare is een geheel verzorgde week waarin lichaam en geest alle ruimte krijgen om te ontspannen en weer op te laden. Stap uit de dagelijkse beslommeringen en dompel je onder in rust, ruimte en inspiratie. Als vanzelf word je weer ontvankelijk voor de schoonheid en rijkdom van het leven. Je kunt heerlijk luieren afwisselen met yoga of wandelen in de prachtigste landschappen. En onderwijl mijmeren over inspirerende verhalen en vragen. Een dialoog aan het eind van de middag nodigt uit tot het delen van inzichten.

Kosten

De prijs voor een week bedraagt per deelnemer: € 1590 per persoon.
Dit is inclusief: het zes daags programma, twee begeleiders, een individueel coachingsgesprek, zeven dagen volledig verzorgd verblijf met alle maaltijden (incl. wijn en water), routebeschrijvingen, kaarten en overig werkmateriaal, transfer vanaf het vliegveld in Rome naar Umbrië en het vervoer ter plaatse. Exclusief: Retourvlucht Rome (voor de groepsvlucht, vraag naar tijden en prijs bij Giotto Cultuurprojecten), boeking en calamiteitenfonds € 25, eventuele eenpersoonskamertoeslag € 165, reis- en annuleringsverzekering.

Meer informatie

Voor meer informatie over het programma, de aansluiting ervan bij jouw wensen en ontwikkeling kun je contact opnemen met Giotto Cultuurprojecten, Yvonne Nieuwenhuijs info@giottocp.com, telefoon 06 515 69 138 of Bureau dOns, Marjolein Hamer dons.hamer@inter.net.nl, telefoon 06 24 75 37 28.

Download het programma: Vacare – Op adem komen in Umbrië – 2014 (pdf, 337 Kb)

Lees alles over Vacare – Op adem komen in Umbrië >

Inschrijfformulier

[wufoo username=”twelvetrains” formhash=”q7p6z1″ autoresize=”true” height=”2620″ header=”hide” ssl=”false”]