Giotto Cultuurprojecten creëert betekenisvolle ontmoetingen

Luisteren naar je innerlijk kompas

Luisteren naar je innerlijk kompas

7 november 2014 - 9 november 2014
zie locatie op kaart

Bezield leven met de drie benedictijnse geloften als inspiratiebron

Drie dagen ruimte voor rust, inspiratie, reflectie en dialoog

Deze drie dagen nodigen uit om even weg van de waan van de dag je te laten inspireren door de benedictijnse spiritualiteit en je te (her)oriënteren op jouw levensweg. Beluisteren waar je nu staat, je richting bepalen en weten hoe je vervolgweg te banen. De ruggengraat van het programma bestaat uit de drie benedictijnse geloften die al vijftien eeuwen lang hun waarde bewijzen: obedientia, stabilitas en conversio morum. Ze staan voor aandachtig luisteren en gehoor geven, stabiliteit en commitment en verandering van je dagelijkse gewoonten. We verkennen de betekenis van deze geloften voor een inspirerend leven buiten de kloostermuren. Je gaat weer zien wat voor jou van waarde is en hoe je daarnaar kunt leven. Luisterend naar je innerlijk kompas om koers te houden.

De grondlegger van de benedictijnse spiritualiteit is Benedictus van Nursia. Hij leefde van 480 tot 540. Een leider van mensen met een groot inzicht in de menselijke aard. Met zijn Regel voor Monniken wist hij zijn leiderschap te bestendigen en uit te dragen over de wereld, tot op de dag van vandaag.

Lees alles over Luisteren naar je innerlijk kompas >

Aantal deelnemers

Minimaal 10, maximaal 16

Investering

€ 525 incl. driedaags programma, begeleiding, twee overnachtingen op een 1-persoonskamer, 3 lunches, 2 diners met een glas wijn, BTW en toeristenbelasting.

Meer informatie

Mail naar Yvonne Nieuwenhuijs info@giottocp.com of 06 515 69 138.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden door een mail te sturen met uw naam, functie/beroep, bedrijf, adres, e-mailadres en telefoonnummer naar info@giottocp.com.

U ontvangt dan een bevestiging van inschrijving en een factuur met de vraag een aanbetaling van € 100 per direct te voldoen en het overige bedrag te betalen 4 weken voor de start.