Giotto Cultuurprojecten creëert betekenisvolle ontmoetingen

De Cammino voor artsen – Reflectie in Umbrië

De Cammino voor artsen - Reflectie in Umbrië

9 oktober 2023 - 15 oktober 2023
zie locatie op kaart

Zie de volledige programmabeschrijving >

Geaccrediteerd programma 24 punten voor huisartsen en medisch specialisten!  

Deze reis is inclusief

  • 7-daagse reis
  • 6 daagse cursus en begeleiding
  • Bundel met toelichting, oefeningen, routebeschrijvingen en kaarten
  • 6 dagen volledig verzorgd verblijf met alle maaltijden
  • om onze voetafdruk te verkleinen reizen we CO2-neutraal
  • Transfer vanaf het vliegveld in Rome naar Umbrië
  • Vervoer ter plaatse en bagagevervoer

De investering

De investering voor deelname bedraagt: € 2.495 per persoon. Waarvan voor de cursus € 1.450 en voor het volledig verzorgd verblijf en vervoer ter plaatse € 1.045.

De prijs is exclusief: boeking € 30, heen- en terugreis naar Italië (trein of vlucht naar Rome Fiumicino of per auto naar Umbrië), reisverzekering en eventueel een eenpersoonskamertoeslag € 235 en/of annuleringsverzekering.

Meer informatie en aanmelding

Neem contact op met Yvonne Nieuwenhuijs via info@giottocp.com.

Inschrijfformulier

Giotto Cultuurprojecten

Aanmelding, facturering en annuleringsvoorwaarden

Na aanmelding via het inschrijfformulier ontvang je binnen een week een bevestiging van deelname van Giotto Cultuurprojecten als er nog plaats is voor het programma. Daarnaast ontvang je de factuur met de vraag een aanbetaling te doen van € 500,00 per deelnemer (plus de boekingskosten) en het restbedrag acht weken voor de start van het programma te betalen. Tot acht weken voor de start van het programma, betaal je bij annulering enkel de aanbetaling van € 500,00 per deelnemer en de boekingskosten. Erna betaal je het gehele bedrag per deelnemer.

Meer informatie

Voor meer informatie verwijs ik naar de algemene voorwaarden met betrekking tot de reizen & retraites.

Reis naar Italië

Je kunt de heen- en terugreis naar Italië gemakkelijk zelf via internet boeken. Je kunt per trein of vliegtuig naar Rome Fiumicino reizen en vandaar gebruik maken van de transfer behorende bij het programma of met eigen vervoer rechtstreeks naar het startpunt van het programma in Umbrië reizen.

Wij raden je aan de heen- en terugreis te boeken zodra je bericht hebt van Giotto Cultuurprojecten dat het minimum aantal deelnemers heeft ingeschreven en het programma definitief doorgaat. Op dat moment ontvang je van Giotto Cultuurprojecten ook reissuggesties en tijden rondom eventuele transfers van Rome Fiumicino naar Umbrië.

Reis- en annuleringsverzekering

Een reisverzekering stelt Giotto Cultuurprojecten verplicht voor alle deelnemers aan onze reizen & retraites. Let op: bij zakelijke inschrijving geldt alleen een reisverzekering voor zakelijke reizen. Vraag je verzekeringsmaatschappij indien nodig of je reisverzekering geldig is voor zakelijke reizen.

De keus voor het afsluiten van een annuleringsverzekering laten we aan de deelnemer. Een annuleringsverzekering helpt je bij een eventueel gedwongen afzegging van de reis.

Personalia 1e deelnemer

//

Personalia 2e deelnemer

Factuuradres

Huisartsen en medisch specialisten

Wensen logies

Verzekeringen

Een reisverzekering stelt Giotto Cultuurprojecten verplicht voor alle deelnemers aan onze reizen & retraites. Maak hieronder een keuze:

Contactpersoon

Tot slot

Voorwaarden