Giotto Cultuurprojecten creëert betekenisvolle ontmoetingen

De Cammino voor artsen – Reflectie in Umbrië

De Cammino voor artsen - Reflectie in Umbrië

6 juni 2022 - 12 juni 2022
zie locatie op kaart

Zie de volledige programmabeschrijving >

Geaccrediteerd programma 24 punten voor huisartsen en medisch specialisten!

Deze reis is inclusief

  • 7-daagse reis
  • 6 daagse cursus, begeleiding
  • Bundel met toelichting, oefeningen, routebeschrijvingen en kaarten
  • 6 dagen volledig verzorgd verblijf met alle maaltijden
  • om onze voetafdruk te verkleinen reizen we CO2-neutraal
  • Transfer vanaf het vliegveld in Rome naar Umbrië
  • Vervoer ter plaatse en bagagevervoer

De investering

De investering voor deelname bedraagt: € 2.275 per persoon, waarvan voor de cursus € 1.335 en voor het volledig verzorgd verblijf en de reis ter plaatse € 940.

De prijs is exclusief: Retourvlucht Rome op aanvraag, boeking € 20 en calamiteitenfonds € 2,50, eventuele eenpersoonskamertoeslag € 210 en reis- en annuleringsverzekering. Allen te boeken via Giotto Cultuurprojecten. Onze reispartner Labrys Reizen is aangesloten bij ANVR, SGRZ en Calamiteitenfonds. Door de samenwerking met Labrys Reizen zijn de ANVR reisvoorwaarden en de genoemde garanties op onze reizen & retraites van toepassing.

Meer informatie

Neem contact op met Yvonne Nieuwenhuijs of Lidwien Bernsen via info@giottocp.com.

Inschrijfformulier

Giotto Cultuurprojecten

Aanmelding, facturering en annuleringsvoorwaarden

Na aanmelding via het inschrijfformulier ontvang je een bevestiging van deelname van Giotto Cultuurprojecten als er nog plaats is voor het programma.

Binnen enkele dagen ontvang je van Labrys Reizen de factuur met de vraag een aanbetaling te doen van € 500,00 per persoon (plus de boekingskosten, de bijdrage aan het calamiteitenfonds en SGR indien van toepassing) en het restbedrag acht weken voor de start van het programma te betalen. Tot acht weken voor de start van het programma, betaal je bij annulering enkel de aanbetaling van € 500,00 per deelnemer, de boekingskosten en de eventueel al gemaakte vlucht- en verzekeringskosten. Erna betaal je het gehele bedrag per deelnemer.

De samenwerking met Labrys Reizen, ANVR, SGR, SGRZ en Calamiteitenfonds

Giotto Cultuurprojecten werkt voor de facturering en voor specifieke reisonderdelen als vervoer en verzekeringen samen met Labrys Reizen.

Labrys Reizen is aangesloten bij het Algemeen Nederlands Verband van Reisondernemingen (ANVR), de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR), de Stichting Garantiefonds Reisgelden Zakelijk (SGRZ) en het Calamiteitenfonds. Door de samenwerking met Labrys Reizen valt dit programma ook onder de ANVR-voorwaarden en gelden de garanties van SGR, SGRZ en het Calamiteitenfonds.

Voor meer informatie verwijs ik naar de websites: labrysreizen.nl, www.sgr.nl, www.calamiteitenfonds.nl, en www.anvr.nl.

Personalia 1e deelnemer

//

Personalia 2e deelnemer

Factuuradres

Wensen logies

Wensen reis

Verzekeringen

Een reisverzekering stelt Giotto Cultuurprojecten verplicht voor alle deelnemers aan onze reizen & retraites.

Tot slot

Voorwaarden