Giotto Cultuurprojecten creëert betekenisvolle ontmoetingen

De Cammino in Umbrië – Wandelen, rust en ruimte

De Cammino  in Umbrië - Wandelen, rust en ruimte

13 juni 2022 - 20 juni 2022
zie locatie op kaart

Zie de volledige programmabeschrijving >

Deze reis is inclusief

  • 8-daagse reis met 7-daags programma
  • Begeleiding door cultuurhistoricus, (mindfulness)trainer en praktisch filosoof Yvonne Nieuwenhuijs
  • 7 dagen volledig verzorgd verblijf met alle maaltijden, wijn en water
  • Bundel met reflectie, routebeschrijvingen en kaarten
  • Transfer vanaf het vliegveld in Rome naar Umbrië
  • Bagagevervoer
  • Vervoer ter plaatse

Kosten

De reissom voor deelname bedraagt: € 1.875 per persoon.

De prijs is exclusief: Retourvlucht Rome op aanvraag, boeking € 20 en calamiteitenfonds € 2,50, eventuele eenpersoonskamertoeslag € 225, reis- en annuleringsverzekering. Alle te boeken via Giotto Cultuurprojecten. Onze reispartner Labrys Reizen is aangesloten bij ANVR, SGR (bijdrage vanaf 1  februari 2021 €5),  SGRZ en Calamiteitenfonds. Door de samenwerking met Labrys Reizen zijn de ANVR reisvoorwaarden en de genoemde garanties  op onze reizen & retraites van toepassing.

Inschrijfformulier

Aanmelding, facturering en annuleringsvoorwaarden

Na aanmelding via het inschrijfformulier ontvang je een bevestiging van deelname van Giotto Cultuurprojecten als er nog plaats is voor het programma.

Binnen enkele dagen ontvang je van Labrys Reizen de factuur met de vraag een aanbetaling te doen van € 500,00 per persoon (plus de boekingskosten, de bijdrage aan het calamiteitenfonds en SGR indien van toepassing) en het restbedrag acht weken voor de start van het programma te betalen. Tot acht weken voor de start van het programma, betaal je bij annulering enkel de aanbetaling van € 500,00 per deelnemer, de boekingskosten en de eventueel al gemaakte vlucht- en verzekeringskosten. Erna betaal je het gehele bedrag per deelnemer.

De samenwerking met Labrys Reizen, ANVR, SGR, SGRZ en Calamiteitenfonds

Giotto Cultuurprojecten werkt voor de facturering en voor specifieke reisonderdelen als vervoer en verzekeringen samen met Labrys Reizen.

Labrys Reizen is aangesloten bij het Algemeen Nederlands Verband van Reisondernemingen (ANVR), de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR), de Stichting Garantiefonds Reisgelden Zakelijk (SGRZ) en het Calamiteitenfonds. Door de samenwerking met Labrys Reizen valt dit programma ook onder de ANVR-voorwaarden en gelden de garanties van SGR, SGRZ en het Calamiteitenfonds.

Voor meer informatie verwijs ik naar de websites: labrysreizen.nl, www.sgr.nl, www.calamiteitenfonds.nl, en www.anvr.nl.

Personalia 1e deelnemer

//

Personalia 2e deelnemer

Factuuradres

Wensen logies

Wensen reis

Verzekeringen

Een reisverzekering stelt Giotto Cultuurprojecten verplicht voor alle deelnemers aan onze reizen & retraites.

Tot slot

Voorwaarden