Giotto Cultuurprojecten creëert betekenisvolle ontmoetingen

Benedictijns leiderschap voor de 21e eeuw

Benedictijns leiderschap voor de 21e eeuw

20 september 2020 - 25 september 2020
zie locatie op kaart

Zie de volledige programmabeschrijving >

Deze reis is inclusief

  • (telefonisch) voorbereidend gesprek rondom motivatie, vragen en wensen
  • 6-daagse reis met 5 dagen programma en begeleiding
  • 6 dagen volledig verzorgd verblijf met alle maaltijden, water en ’s avonds wijn
  • cursusmateriaal
  • transfer vanaf het vliegveld in Rome naar Umbrië
  • alle vervoer ter plaatse
  • om onze voetafdruk te verkleinen reizen we CO2-neutraal
  • vervolgbijeenkomst van een 1/2 dag na afloop van de reis

Reissom

Deelname aan de reis bedraagt: € 2.145 per persoon (waarvan € 1.165 + 21% btw) voor het leiderschapsprogramma,  en € 980 voor het volledig verzorgd verblijf en de reis ter plaatse.

De reissom is exclusief: Retourvlucht Amsterdam – Rome (op aanvraag), boeking en calamiteitenfonds € 25, eventuele eenpersoonskamertoeslag € 150, reis- en annuleringsverzekering. Allen te boeken via Giotto Cultuurprojecten.

 

Inschrijfformulier

Giotto Cultuurprojecten

Aanmelding, facturering en annuleringsvoorwaarden

Na aanmelding via het inschrijfformulier ontvang je een bevestiging van deelname van Giotto Cultuurprojecten als er nog plaats is voor het programma.

Binnen enkele dagen ontvang je van Labrys Reizen de factuur met de vraag een aanbetaling te doen van € 500,00 per persoon (plus de boekingskosten, de bijdrage aan het calamiteitenfonds en SGR indien van toepassing) en het restbedrag acht weken voor de start van het programma te betalen. Tot acht weken voor de start van het programma, betaal je bij annulering enkel de aanbetaling van € 500,00 per deelnemer, de boekingskosten en de eventueel al gemaakte vlucht- en verzekeringskosten. Erna betaal je het gehele bedrag per deelnemer.

De samenwerking met Labrys Reizen, ANVR, SGR, SGRZ en Calamiteitenfonds

Giotto Cultuurprojecten werkt voor de facturering en voor specifieke reisonderdelen als vervoer en verzekeringen samen met Labrys Reizen.

Labrys Reizen is aangesloten bij het Algemeen Nederlands Verband van Reisondernemingen (ANVR), de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR), de Stichting Garantiefonds Reisgelden Zakelijk (SGRZ) en het Calamiteitenfonds. Door de samenwerking met Labrys Reizen valt dit programma ook onder de ANVR-voorwaarden en gelden de garanties van SGR, SGRZ en het Calamiteitenfonds.

Reisverzekering
Indien je op dit inschrijfformulier aangeeft een reisverzekering te wensen, sluit Labrys Reizen de volgende verzekering voor je af:

- Pakket B Europa inclusief SOS Hulpverlening, Reisongevallen, Reisbagage en Medische kosten à € 1,85 p.p. per dag excl. poliskosten (€ 4,50) en assurantiebelasting (21% belasting over de premie).

De reisverzekering dekt kosten voor bagage (verlies/diefstal/schade) en voor medische en andere onvoorziene zaken die tijdens de reis hetzij de verzekerde hetzij het thuisfront van de verzekerde treffen. Ook eventuele repatriëring van de verzekerde wordt geregeld door de verzekeringsmaatschappij.

Annuleringsverzekering
Indien je op dit inschrijfformulier aangeeft een annuleringsverzekering te wensen, sluit Labrys Reizen de variant Annulering Basis voor je af. De premie bedraagt 5,6% van de reissom exclusief poliskosten (€ 4,50 per polis) en assurantiebelasting (21% over de premie). De mogelijkheid bestaat een uitgebreidere dekking te kiezen met de variant Annulering Dubbel Zeker. Neem in dat geval contact met Labrys Reizen op.

Let op: een annuleringsverzekering dient binnen zeven dagen na de boekingsdatum te worden afgesloten, ook als je deze niet via Labrys Reizen regelt.

Meer informatie
Voor meer informatie verwijs ik naar de websites: labrysreizen.nl, labrysreizen.nl/verzekeringen, sgr.nl, calamiteitenfonds.nl, en anvr.nl.

Personalia 1e deelnemer

//

Personalia 2e deelnemer

Factuuradres

Wensen logies

Wensen reis

Verzekeringen

Een reisverzekering stelt Giotto Cultuurprojecten verplicht voor alle deelnemers aan onze reizen & retraites.

Tot slot

Voorwaarden